Operacija počinje sljedeće sedmice
0
NASA-in rover Curiosity spreman za bušenje na Marsu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na ovoj lopti šarenoj neko nešto i radi. nisu svi ko mi u rezervatima gdje je dovoljno koja pljesniva deka i vatrena voda. sretno ameri i svako dobro.
E kada gore nađu naftu i gas ,,Bliski Istok'' će biti oaza mira. Neće nas više ucjenjivati Sarajevo-Gas a ni Toplane. Sve će biti bagatela a cjevovod će ići direkt GPS vezom .
ajd sto si desperados nego si i : http://facebook.com/profile.php?=73322363 jadan ti druze
Ma puno ovaj nesto istrazuje... da ne naleti na Sandzaklije :)
Koji si ti D E B I L. Cuj kopaju gdje ne treba HAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAA JAOOOOOOO Idi pij kafu i suti bgt
@ops @ameri koji si ti pacijent druze
sta puče?? i odakle ti da sam ja desperados??
...desperados, na čemu puče ? :)
kako se onda pise ako se ne pise Sljedeci?? ajde pametnjakovicu!!
Kazu da ce ....NASA...od proljeca da....., siju kukuruz na Marsu , ne bijte se ..gladi...!
Ne pise se "sljedeci" majmuni nepismeni...Nikad vi necete nauciti ni gramatiku ni pravopis!
HAHA Jos ni drugu stranu mjeseca nisu uslikali a da buse po marsu... preseravanja i price za djecu
pa djub.rad jedna kako vas nece i zemljotresi i sva ostala nepogodna stanja pogadjati kada kopate dje vam nije mjesto...jbm vam fml.ju glpu...jbo vas otc mrtv.i!!cijeli zivot srt..ako se desi smak svijeta za to ce te vi biti krivi AMERI...jbmo vam mjke!!!!
vid ono vlasko s.ranje glupih genocidnih srba-"Kjuriositi" i "Grocinger" hahaha:)) "KLIX" jbm vam mtr placenicku petokolonasku cetaljsku genocidnu mrs
vid ono vlasko s.ranje glupih genocidnih srba-"Kjuriositi" i "Grocinger" hahaha:)) "KLIX" jbm vam mtr placenicku petokolonasku cetaljsku genocidnu mrs