Za četiri milijarde godina
15
Naša galaksija će se sudariti sa Andromedom
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali vjerovatno da bi nas crna rupa povratila posto smo odvratna bica...
Konacno nesto pozitivno :)...
I moja procjena je ista,sudar će biti za 4.000.000.000 godina. Nego... Imaju li kakvu procjenu za ovu 2012-u??? NABIJEM NA K.U.R.A.C. I NJIH I ČETIRI MILIJARDE GODINA!!!!!!!!!!
VUŠE.. HAHAHHAHAH.. Al imamo pismene novinare u pm :)
VUŠE.. HAHAHHAHAH.. Al imamo pismene novinare u pm :)
Ovo sam gledao prije 2. godine na Nat. Geografiji
Ja bgm mislio uskoro ce to biti-kad ono za 1-2 milijarde godina-to kad budu roboti na zemlji živjeli cccccccccc
@dinky. ako imaš prozor pogledaj vani slobodno. vidjećeš život. i mora da si na zemljji, nemoj džabe pričat da si u svemiru, jer naša primitivna konekcija ne funkcioniše u svemiru, jer fata kojekakve signale vazduhom ili pod vodnim kablovima. ovo na sunčane talase još razvijaju tako da mora da si na zemlji brate.
...hu hebo vas patak, ja se prepo da ce se sutra sudariti, halo ba, nemojte ove bombasticne naslove, ima nas sa slabim srcem... puf, puf, pant, pant... :(
KUR\'AN
Pa \"realista\", vjeruj mi, ritam nukleosinteze unutar našeg Sunca je toliko precizan,stabilan i predvidljiv, da ga je moguće višestruko preciznije predvidjeti (čak i za nekoliko milijardi godina) nego što je moguće reći hoće li sutra padati snijeg ili kiša. Sama činjenica da međusobno veoma različite metodologije daju približno isti rezultat, ukazuje na vrlo pouzdanu procjenu procesa nukleosinteze, koji je u doslovnom smislu riječi predodređen isključivo početnom masom zvijezde.
Hoče i to će ga prenositi Kapetan Bilić sa FTV-a... HAHAH
hoće li biti uživo prenos...
Jedno veoma slikovito objašnjenje,POGLDATI OBAVEZNO http://www.youtube.com/watch?v=LuAyqQcZl2k
e da mi je i t odoziviti de ba nece postojati zemlje a ne mlijecnog puta do tada kad se to desi
ma vi ne znate hoce li sutra kisa ili snijeg padati, a vamo predvidjate nesto za 4 milijarde godina, cista glupost :(
Do tad ko živ ko mrtav. Iskreno, zaboli me xD