Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz vec postoji a to su srbi, oni su prvi zivjeli na marsu.
Ma zivjeli su oni na qurcu...
Prije neko vrijeme u qurcu?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Više ima života na Marsu nego u Bosni..
Šiljci!?... dislike za prijevod dobro je pa nisu stavili umj. šiljaka parmaci ili trklje ili stožine s obzirom da se radi o metanu koji je nusprodukt varenja graha... može i trkljaša dakle ne metanski šiljci nego metanske trklje!
pod tim šiljkom se misli na nagli i kratkotrajni skok u koncetraciji metana u marsovoj atmosferi u okolini rovera. tek toliko da se zna...
E hvala ti sto mi to objasni, ubih se trazeci sta je siljak. Je li to ispravna rijec, da znam da zapamtim?
inace metan je i u nasem prdezu..
Da. Jesi li to znao kad si prdio na Marsu? Sad su te Ameri otkrili!
Grah tresnjo,od prije poznat FBI-aju
Oho vam se Marsovci kad Ameri nađu naftu gore..
Lol, znala sam da ce religija doci prva na metu...mislili su i da je voda na Zemlju stigla na kometama dok nisu spustili onu sondu i otkrili da na kometi...nema vode. Metan nastaje na vise nacina, mnogo cesce kao hemijska reakcija vode i kamena. Bakterije na Marsu vec odavno postoje, stigle su tamo sa prvim misijama na Mars sa Zemlje jer nije moguce izvsiti potunu dekontaminaciju. Osim toga, bakterije sa Zemlje mogle su stici na Mars i putem izbacivanja krhotina nakon udara asteroida kojima je Zemlja cesto bila izlozena.
Nesvidjaju vam se cinjenice a? lol, nemojte zaboraviti da metan nije nikakva novost u solarnom sistemu, na Titanu kisa se sastoji od....tecnog metana i tamo nema mikroorganizama.
o cemu ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad mogu juzni tok priklucit na Marsu!
http://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/decak-iz-rusije-privukao-paznju-sveta-prica-o-svojim-proslim-zivotima-i-tvrdi-da-nije-sa-zemlje-clanak-1638726
I na marsu problemi s plinom
Kazu da su im Rusi zavrnuli ventile.
Iz prve ruke: https://www.youtube.com/watch?v=b3AsGjAeAPI
Chuck Norris je već bio na Marsu...zato tamo nema znakova života.
Jasta, NASA trazila naftu kad ono metan.
"Šiljke metana", jao prevoda. Sad će neki od lokalnih polupismenih seljaka izmisliti teoriju zavjere kako je čitava Curiosity cionističko-masonska izmišljotina jer da je za prave onda bi morala probušiti gume na onim šiljcima.
"onda je moguće da će ovo biti JEDNO od najvećih otkrića u historiji" Ne jedno, nego najveće otkriće ikada.
Tetka mi gore i tečići selam za njih