Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takođe
Bez Keplera sam načisto lud.
basum sagosum
Pa vi sipajte za cenera
a vidi slike ps 2 Grafika
pa kad sipaju euro4 da ustede i ti na Hifi
Kako ovi sateliti jedan po jedan padaju tepsijasi ih skidaju ko glineen golubove , Docfi ce istina kad tad na vidjelo ZEMLJA JE RAVNA KO TEPSIJA .....
a de objasni kako funkcionisu satelitske antene
Smanjite ljudi akcize sve ce popadati
Misija letjelice Dawn je trajala 11 godina.Koji blentov,koja budala,koji idiot,koji kreten,koji stepen ispranosti mozga moras imati da vjerujes u ovu laz.NASA se sprda sa svima koji vjeruju u njihove lazi,studijske filmove i druge nebuloze.
@SabahudinVelic Pa kad nisi fizicar sto se onda ne manes ovakvih tema, sto pokusavas pametovati o necemu o cemu I sam znas da pojma nemas.
Naprave svemirsku letjelicu da može letit do vražije matere a ne mogu napravit auto koje može preći 1000KM bez ponovnog točenja. Pu.
A ti bi se vozio sa nuklearnim reaktorom u gepeku?
Dohakale im akcize
kako cijene skacu sve ce stati ubrzo bar kod nas u bosni xD