Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta, TEST je organizovan za vrijeme pLandemije, PJESADIJA koja je stajala u redovima da bude ubodena iglom, nadasve SIGURNOM i EFEKTIVNOM, patriJote koji putovase u komsijsku Srbiju, sve je to diskutabilan IQ. Vrlo LABILNE individue koje ne mogu prozrijeti kroz MANIPULACIJE, LAZI i PODANISTVO!
Moj test je 94... prosjek za EU... osjecam se glupim
I onaj sa 70 i 130 imaju pravo glasa
mislim da će Sarajlije da zakažu
Mensa okuplja zanimljivu grupu ljudi, oni koji su dovoljno pametni da urade logicke testove, al opet dovoljno glupi i sujetni da plate samo da bi im neko rekao da su pametni
ne placaju samo oni koji su clanovi mense, puno je vise onih koji plate pa se mozda razocaraju, koliko su oni glupi?
Bio, uradio, položio. Kažu da sam u 2% svjetske populacije.
I evo te po Klixu vjesiš...
Baš.. nit sam kakav naučnik nit koji klinac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaže bosnjo bolje da ne uradim test da sumnjaju jesam li pametan il nisam nego da uradim i otklonim svaku sumnju
Prosjek IQ = cijena za test :-)