Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono na slici meni lici na modrac :D:D
ljudi pozivam vas da dodjete na nase jezero koje jako lici na boracko jezero spakujte svoje stvari i djecu i pravac na mars...danas je veoma vruce na marsu :D:D
@Matrix Izvinjavam se. hehe. Pogresno razumio tvoj komentar. Dakle, ova moja replika se odnosi na @ASKO. ;)
@Matrix Nema potrebe da se novinari obrazuju. Vec je dokazano da je Mars imao rijeke, ali da su isušile ili se sva ta voda zaledila i sada se nalazi na polovima (to je dokazano 100%). E sad, zasto ne bi moglo biti moguce da je na ovom mjestu nekada bilo jezero? A sto se plaza na jezeru tice, to ste malo ozbiljno shvatili. Dakle, nije se tu niko kupao da se nazove plazom, neko je jednostavno to bilo mjesto dokle je voda iz jezera dopirala. Koga zanima Mars, preporucio bih program Google Earth, ali najnoviju verziju, jer ista omogucuje kako pregled zemlje iz satelita, tako i pregled Marsa. Jako mocna stvar.
Plaza - obala, tu je to negdje! Kad ce se obrazovati ovi novinari?
@Suncobran: Nisam zaboravio, nego nisam mog´o sve ponijeti....doci cu ja po to!!!
JEZERO AL U CURKU. PAGLUNI JEDNI.
jel stigo onaj burek
eno vidi se u daljini da je neko zaboravio na plaži suncobran i ležaljku.