Globalno zagrijavanje
0
Na Arktiku nikad toplije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih je bolan nestalo kad je evo jedan ziv????
odgovor na tvoje pitanje je vrlo jednostavno:Zato sto je Bog tako htio... SHVATAS???
Majanski kalendar ukaziva na promijenu planetarskog reda 21 Decembra 2012 Godine. Neki shvataju to kao kraj svijeta sto je absolutna glupost. Poznata je cinjenica da su Maje bile veoma intelektualne. Moje pitanje glasi, ako su kao narod toliko intelektualne bile zasto ih je preko noci nestalo sa lica zemlje ? hmmmmm
ja neki dan gledam na Novoj ... neki potomak MAJA osto ziv i on prica o nekom svom kalendaru tj. kalendaru tih Maja sto su prije zivjeli. I kaze kako je u njihovom kalendaru zapisano da ce se planeta Mars pribliziti Zemlji 28.8.2009. i tako je i bilo neki dan. Onda kaze da mu je zapisano 12.2. 2010. (cini mi se da je ovaj datum)Smak svijeta. Ali ne ono sto ljudi nesto bezze pricaju nego da ce se bas ovaj gore isti Arktik otopiti tj. Sjeverno ledeno more ce se otopiti.
cuj to