Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu ovo? Osim hranjenja alter-ega ja ne vidim ni jednu drugu svrhu.
@maljson Testiranje I demonstracija. Kad napravis novu raketu za koju nisi siguran dali fercera onda je testiras sa laznim teretom, ispaljivane su rakete I sa betonskim plocama.
@maljson Niko nije lud da na testno lansiranje jedne manje-vise neprovjerene firme nabaci satelite vrijedne stotine miliona. Lik je za prvo lansiranje I demonstraciju umjesto betonskih ploca smislio originalnu stvar koja je pored uspjesnog testiranja bila I velika I dobro osmislljena reklama I promocija
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stojadin ga ceka uz rakijicu
Njemacki naucnici stvaraju satalitevkoji bi skupljali smece u kosmosu, a amerikanci salju auto zarad primitivizma.
@mew2 Americko outo je u orbiti oko sunca I ne predstavlja problem... problem je smece u niskoj orrbiti oko zemlje.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Bosanci znaju ima li svemira ili nema, a 90% nije dobacilo dalje od 500 kilometara od kuce u zivotu. Vadili oci jedni drugima i silovali djecu, kakvi mulci ...
hajde neka si nama ti pametan
Ovo Nasa servira onima koji imaju inteligenciju Magarca.
@Prijedor Tvija je znatno niza, tako da se ne sekiras, neces ti nista shvatiti, a nece niko ni uzeti tviju titulu najgluplje osobe koja komentarise na kliksu.
@jo008 Ma ovaj lik je trol 100%. Samo ovako baci neki glup komentar i nestane ga, nikad ne odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kojim autoputem ide?
B O G
Daleko smo dogurali kao jedinka. Samo da se malo manje između sebe krvimo i dokazali bi da smo potpuno razumna bića.