Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da prestanem da mislim na jednu djevojku :( Kada joj kazem \"Volim te\", ona se samo nasmije i kaze \"Hajde ne budali, mi smo samo prijetaljie\", a moje se srce slomi :(
@Zaljubljen: Zato što je svjesna da ti nju stvarno voliš i onda joj se može. Probaj malo zahladnit na tom polju prema njoj (pred njom glumi, šta ćeš), vidjet ćeš ti onda kako ste samo prijatelji. :)
Istina punac, istina. (:
Sikter ti tamo da mi govoriš kako da ja pričam svom djetetu, ulijenila se što se učenja tiče, pa ha je u gradu, ha je na internetu, a babo crnči... Nego mali, ja čuo ti hoćeš da mi je prosiš?
@Babo: Kakav je to odnos prema vlastitom djetetu, k\'o da nije tvoja krv?
Plavušo, marš sa Sarajevo iksa i idi uči! Ima da mi u sljedećem roku položiš sve ispite, ima da se stolica usije od učenja, jel\' ti jasno? A ti mi ovdje našla gubit\' vrijeme, i onda ćeš mi plakat\' kako je profesor baš tebe uzeo za zub! A ti Derp, šta ti radiš u životu pa si mi doš\'o ovdje prosit\' šćerku?
To se da srediti. I tvoj babo je čovjek, nije vanzemaljac. :)
@ Derp Ne da mi babo :(
Jedino zensko ispred kojeg bi bio ko cuko - Aida Delic
Plavušo, marry me woman!
A otkad je to sramota da je muškarac emotivan?
A šta je to ljubav kad danas svako priča VOLIM TE ?
i to kad izgovoris.. onda si tek xxban. ti vamo volis grlis ljubis.. a ljudi te fino gledaju sa strane i inace taslace.
Zaljubljeni, budi malo izazov a ne hodat u papučama po ovoj zimi!
Moguće je da je to tačno, ali pravi razlog za to je da što prije \'dobiju\' onu stvar. Tako je, sad to neko može istraživati i izučavati ali to je (gorka) istina...
da ali itekako umiju i da lazu.....
Ja ne mogu da prihvatim da postoji neka kalkulacija u svemu...kada volis, pokazujes. Kada se spoje pravi ljudi, nikad nije rano, a ni kasno za neke rijeci, djela...vrlo jednostavno :)