Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je srpska sveta zemlja ne bih vam preporucio da petljate tamo
@HareBB čekaj zar nisu srbi sa venere?
Nek ide on prvi ako je toliko dobro
Kad se otvori prva kladionica i šiša na Marsu očekujte i nas...
HAHAHAHAHAHAHAHA!!!
čuj milion
Treba ga vratiti na Mars jer je ovamo nekako ispo
Nasa je izbacila ovog lika samo da manje oni lažu a ovaj laže na sav glas samo izdiže na sav glas LAŽEŠ ZLATO LAŽEŠ DUŠO LAŽEŠ VJEŠTICE
Poludijo cojk, vidi vanzemaljce ko i ona astronautkinja
Ma ya, nek smo mi potpisali da necemo razvijati svoj svemirski program.
Gdje da se prijavim?
Ko još ovog čovjeka shvata za ozbiljno?
Teško moj Elone Masče
Vidim da sve vise osoba primjecuje ko je u stvari Musk. Nije on ni lazov ni hostapler, on je samo "marioneta" koja izvrsava ono sto mu se kaze.
Frontmen velikih investitora
Šta je taj sve tvrdio i obečavao🙈
Ovo oko Marsa mi je najgluplja ideja koja je covjeku mogla naumpasti. Mara je od zemlje udaljen prosjecno 225 miliona kilometara, nema uslova za zivot, nema vode... Cemu svi ti napori, zasto sve to ne usmjeriti u ocuvanju planete na kojoj trenutno zivimo?!
@patriota_balkanski Teraformiranje - mescini Isac Asimov piso o tome
Nemoj računati na NAS !!! U ime NAS, PARLAMENTARCI su se obvezali da neće PRISVAJATI dijelove SVEMIRA ! Ali se nisu OBVEZALI da neće PRISVAJATI nezarađene PLAĆE, dijelove BiH kao RATNI PLIJEN, da neće KRASTI, da neće ZAPOŠLJAVATI bližu i dalju RODBINU.....!!
Hahaha jes se ismija hahahaha nemogu izaci kroz van alenov pojas a isli bi na Mars hahaha. . Mozda opet u jednom od holywodskih studia
Idite bolesnici i povedite i ove politicare ne zagadjujte nam ovu lijepu zemlju ,kakvi kreteni unistavaju planet koja je raj i srle na Mars u pustinjaru u skafanderima da hodaku ,pa ovo je bas ludnica.