Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazite malo postovanja prema jednom od najvecih kompozitora ikada. Od cega god da je umro, takva velicina zasluzuje i da se istrazuje sta je vecerao kada je napunio 6 godina poslije jednog od svojih mnogobrojnih koncerata. W.A.Mozart - da je pozivio duze...ne mogu ni zamisliti sta bi sve stvorio.
Jarane ako te zaboli to sto te zaboli, jednostavno ne posjetis ovu vijest te pustis gradski odgojene ljude da mirno procitaju ovu vijest te ostave komentar koji bi te cemu mogao nauciti. Pozdrav ti!
Što nemogu ovih \"Iz šupljeg u prazno\" teorija. Get yourself a life..
rip, zauvijek ces biti medju nama...
ma jok ba to... upalio mu se treci krajnik, ali nije umro od toga... umro je od prevelike doze narkotika....:)
rahmet mu dusi