Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se džaba povraća k'o ajkula.
Povraća kad mu stigne račun za vodu 😁
I ja, HA se nasikiram.
da je tako kod ljudi, ovdje bi ubjedljivo bilo najvise povracotine na svijetu vise neg gofana
Da mi je biti morski pas bar jedan dan jedan sat, jedan tren biti morski pas ...... Gutao bih sve od reda ribe, zvijezde i torpeda kante, barke, razglednice plutace i podmornice
Ja nepovraćam,ja se da izvinite ukakim.
ija povracam kad prepijem
Tako je i kod mnogih ljudi
Jbt kao da na posao ide ili ima stanbeni kredit a radi kod privatnika pa ima stresova da mu se povraca,koja glupost jbt. I kako morski psi postoje preko 450 000 000 godina i nisu se promjenili evolucijski ni u boji očiju a čovjek u manje od 1 000 000 godina od majmuna na grani do modernog čovjeka koji je bez ikakvog prirodnog oružija (kandže ili oštri i veliki zubi ...) najopasniji grabezljivac u historiji planete.
nakon danasnjih izjava dodika I covica povraca mi se a jos nisam poceo ujedati
Naši političari i u visokostresnim situacijama mogu da žderu i piju.
A šta to za predatora koji nije evoluirao desetinama miliona godina može biti stresna situacija?....svaki detalj na njima je stvoren sa jednim ciljem...ubiti....i šta to recimo može nasekirati veliku bijelu?
I ja isto