Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ali ima jedna stvar, dok ne dodjes do neke velike institucije, ti napredujes, cim dodjes tamo, stangiras i nema vise napretka, nema vise slobodnog istrazivanja, radis ono sto ti se kaze, bit ces placen i cuti. Vjeruj te tako je. Ako udje u Cern, necemo vise cuti za njega.
Kako bi moćno bilo da se preziva Munja a ne Tunja
pratim i ja formulu 1 kraj tv-a i bolji sam od hemiltona
To majstore, svaka čast.
Čestitam mašino najjača na svijetu, zadovoljstvo je bilo družiti se s tobom... Pozz
Bravoooo!!!!! Stigao si na vrh mogucnosti u fizici, ostani gore ! Za one koji ne znaju CERN je dao na koriste je http protokol njihov uposlenik ga je izmislio 1989.
Bravo mlađiću! Moj komšija Abid isto radi fizičke poslove u Švicarskoj i ima najveću kuću u mahali.
@k0dm3ne nije sve u velicini, i u men je mali...stan
Bravo