Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momak !
svaka cast. gdje se ovo moze kupit, narucit ?
Znate li za dramu u Novom Sarajevu jutros oko 5h ujutro, migranti (čitaj ISILovci) isjekli ruku Sarajliji jer nije dao mobitel!?!? Zašto o tome ne pištete, jel vam to zabranio Bakir???
Daaa. Mada ne mora da znači da su migranti, ali osuđujem.
Sigurnost je dno dna!!! Naravno jer "seksi" Selmo ima svoje seksi ideje. I na kraju, ništa od pada ovog najgoreg saziva VM!
Da ne komplikujeno za nirmalno grijanje putem solarnih panelA ti je potreban VELIKI NOVAC jos nije izmisljen solarni panel koji ce odgovarati ovom obLiku pretvaranja energija a da je EKONOMICAN! Trebao bi ti spanel velicine 20x20 metara da bi zagrijao prosjecnih 100 kvadrata a to je PRESKUPA OPCIJA GRAIJANJA. Ideja zvuci lijepo ali u praksi dajsceri da te aga uzme
Dodji u Njemacku, ako mislis sebi dobro. Ukoliko budes bio slijep pored ociju, neces se hljeba najesti. Svabo cijeni pamet, a Bosnjo ce te previti na koljena. Pamet treba da izadje iz ove zemlje momentalno, da ne trune .
Jos da neko rijesi problem zagadjenja pa da ima na sta da radi to grijanje, inace ces biznis imat samo na bjelasnici, trebevicu, jahorini itd
Dobro grijanje za hladno ljeto jedino, i to samo danju.
Ništa, ba, ne more zagrijat ko stare automobilske gume.
zaista bih volio da nije tako, ali sudeći po količini i kvaliteti informacija biće ovo samo još jedno sr_anje kroz gusto granje.
Zar solarna energija već ne postoji, zašto nije upoređeno u odnosu na standardne solarne panele i koliko košta / koliko se energije dobije
Ovo je totalno neefikasno.Pored ogromne startne investicije,potreban ti je alternativni nacin grijanja.Samo za solarni panel od 2kw treba oko 2000KM/jedna soba.Tako da ako hoce da nesto zarade,jedan ovaj panel od 2kw ce min. biti 3000-3500KM.Niko ne pita za nivo buke koji proizvodi ventilator,a sto vise toplote dovodi u prostoriju,time je bucniji.Cisto sumnjam da neko hoce da mu "zuji" citava kuca.Ovde je jedino inovativan dizajn(svaka cast),a ostalo je vec postojeca tehnologija.
Bravo odlicno za Hercegovinu.
to kralju !!!!
Nema sumnje da se nesto dobro desava. Usteda na grijanju bi bila oko 40%. Da nammje jos malo brojeva. Koliko toplotne energije isporucuje jedan ovakav uredjaj. Nije isto grijatu kucu sa 40 kvadrata i 140 kvadrata...
Pisite kad neko izmisli grijanje na snijeg,kisu,maglu,smece,toga imamo za izvozit,a mali se nije ni rodio kad smo se na sunce grijali...
Ni slučajno mu dat investiciju, onda ćemo imati jeftinije grijanje. manje ćemo plaćat struje, manje poreza davat, samim time manje će Bake imat u trezoru.
Salčin se zaigrao, niti je ovo novo, niti će se ko na ovo ogrijati ako nije u kombinaciji s nekim drugim izvorom. Dobro je ipak da se omladina interesuje.
Izmislio lik bukvalno toplu vodu