Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kazu nista ne pada s neba, evo vidite da pada
men's strem misljenje...
jbt ovi svemirci predju pola kosmosa pa se sruše kod nas haha
@sanjo87 vjerivatno na radiju uhvate kalesijske zvuke
dosli po mileta i vucka...
Ima i gore Kamikaza
Ama Koreanac Kim Jong opet trenira strogocu!
lazuuuuu, to je napad izvanzemaljaca ... jos da nas okupiraju bilo bi dobro ... ja kako bi nasi politicari odmah u kolaboraciju sa njima.. hehhe.
Meni samo nije jasno kako samo padaju stvari u Cileu i Meksiku a nikad kod nas...
lazu bolan, Bake im bombe bacio
Sjećam se bio je Bajram noć je pala,onako bezveze gledao u nebo i vidim leti nešto narančasto,kontao sam avion ali je daleko bilo ali kad sam vidio da u mjestu stoji pa onda nastavilo da kruži pa stane i onda odletilo brzinom svjetlosti.Nikad nikome nisam pričao a vidio sam na netu dosta takvih klipova,jednostavno nisam htio da kažem da mi se nebi smijali , evo ovde prvi put pišem o tome.I šta je to bilo dragi Bog samo zna.
Bas brzina svjetlosti
dal se i kod njih trava sadi ko kod nas zito da vidim svemirca to bi ga ja upito
Tripodi!
Osmijehnula se kada je shvatila da sam je volio i prije nego što sam je zagrlio. Želim ti lijepe snove osmijehu moj.Laku noć.
Malo morgen to su Predatori aterirali he he
Nije sigurno space junk