Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A misterija BIH trougla kada ce nam to neko pojasniti.
hahahaha
@nisesta AAAA oplakah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvo bih da riješim misteriju ženskog trougla. A za dalje ćemo lako.
prvo rijesite stakore i smece ispred zgrada
Nestali u bermudskom trouglu... ☞🔻 Svi oni nesretnici koji su poslani u pm.
El-Bake trougao
Baketa mi Nidze veze
Ja reko mikroRUDARI
Ista situacija kao sa piramidama,čovjek vidio brdo i učinilo mu se da izgleda kao piramida. Ovaj vidi heksagone i postaje novi Semir O.
Kod nas u bosni nestanu hiljade i hiljada,milioni maraka...da li i to ima veze sa bermudskim trouglom????
Napokon da i oni posle dugih dugih Godina napokon skintase O cemu to M O kome M Pa tek sad to M Pa mi koji procitasmo nekad davno Jednu Bozijuv Knjigu tada smo skontali. O ceme se to radi. Bas mi je Drago da ste ovu temu sada😬otkrili
Nisi baš puno glup...
što bi onomad Baha jednom rekao "ono je Bekenbauerova mama!"
Ne seri. Ali kako objansiti misteriju da smo uzeli 13 miliajrdi kredita samo da bismo otpustili 600 000 radnika ? 20 000 uzeti kredita za otpuštanje jednog radnika pa poklonit firmu samom sebi. Sad mi je jasan TESTAMENT TOPALOVIĆA iz besmrtnih Maratonaca ! OSTVALJAM SVE SAMOM SEBI ! :))