Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...izgubili su oni ćelije čim su se odlučili otići rego.... 😉
Izgleda da su nasi politicari vec bili tamo...
Jooooooj idemo na Mars...ma idem u p.... m,,,,,,u
Put bez povratka koji će biti zabilježen zlatnim slovima u istoriji nauke i tehnologije.
Oni su po meni već dovoljno *ludi*;);)
Ima rješenje. Neka pošalju one koji VEĆ imaju oštećenje mozga
https://youtu.be/kcwFQ8ulL6w
Ludost je misliti da može se otići na Mars sa ovom tehnologijom..
ovi sto daju minuse mozak zaostao u pocetnom stadiju razvoja
Pa ionako je putovanje u jednom smjeru stoga zašto briga za par moždanih ćelija? Drugo...ama bas nikako ne vjerujem u ovaj put...ovo traženje kandidata je samo pokušaj uvjeravanja javnosti da ono sto sutra budu gledali na TV je relevantno....a u stvari ce opet biti studio kao i sve do SAD....
ubilo se za naseg naroda jer mozga nemaju svakako tako da nema stete
Njima vec fali dobar dio mozga cim su se prijavili za takvu misiju.Imaju srece sto ce Nasa ionako angazirati nekoga iz Hollywoodske produkcije jer je puno jeftinije i sigurnije; sto je pokazao i "put na Mjesec."
Znao sam da nista nece biti od toga