Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam ovoga sa slike, to je jedan smetljar i nije mogao zavrsiti prvi razred osnovne skole, medjutim curama se svidja zato sto je to jedan prost covjek njemu kad se prdi on trehne na sred ceste i sve se curice oko njega usrase od smjeha, on podriguje, smrdi, ali zenama se to svidja, valjda da bi one barem u poredjenju sa takvim mogle ispasti pametnije i vrijednije, uh!
Je li ovaj lik na slici krezav ili ima rijetke zube ??
Ispade drakdzije najbolji jebači
i ove studije razvukose ko kore za pitu, od svega nauku naprave sve za pare ...i kokice vise nisu ko nekad... potrebna je studija i dokaz za to pm2
cuj to \"trose manje sperme\" :D jarane,takvi drk.aju za petericu