Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cool
I zato ce veceras zasjati polumjesecina :)
Saturn, jupiter i mjesec bili su vidljivi i sinoc i proteklih noci
na leđima velike kornjače koja plovi beskrajem svemira....😛😛😛
Nemojte biti naivni, svemir kakav nas uce uopste ne postoji, sva te "planete" i mjeseci su umjetni objekti koji se nalaze ispod vjestacke kupole i zemlja je centar svega.
Kao sto je nekoji dan Wigenmark poravnao ovu nasu trojicu glavonja ovdje.
...sto ce dovesti do veceg priliva izbjeglica, uz povecan broj odlazaka domaceg stanovnistva odavde. Narocito uticaj saturna negativno ce se odraziti na dogovore u predsjednistvu, dok ce juputer, zbog svoje velicine, uticati na povecanje korupcije. Mjesec ce svojim sjajem pokusati da obasja afere, ali zbog poravanja druge dvije planete, nece biti vecih rezultata... Srecom nema merkura u ovoj konstelaciji!
Crtani film