Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vec odradio pripravnicki, cekam da me pozovu za stalno...
Gdje se treba prijaviti?
Koji si ti ljakse brate, ono maksimalno. Zavrsi osnovnu skolu makar i nauci se pisat, prije nego sto nepismeno svrljas nekakve komentare o metalikama. Vjerujem da ti je inteligencija kao i broj papuca sto nosis, cim razvrstavas osobine ljudi koje ne znas po muzici i izboru muzike, hebo te Sinan onaj sto ga slusas u svom kako pises mebveu, nepismeni idiotu.
volim pajdicu vise nego leba al kokicu najvise najvise od svega
To nesto poput tvoje stare, moze se ona udati, moze i djecu (tebe) roditi, ali qrava ostaje qrava. Vjerovatno si zato i uzeo nick qlface.
to kralju, nek si HIM reKNuo
@@qlface garant si i ti naprljana metalika. u londonu u skotskoj bi te oni naucili sta je sapun, ali drogerstvo ne bi istresli iz tebe.
Iz ovog sto si napisao vise ti izgledas kao kandidat za deportaciju nego oni. Oni jedu sline, a ti jedes gowna.
Zar konzumacija i dilanje droge nije krsenje zakona? Znaci, traze se volonteri za krsenje zakona? Evo ja onda trazim volontere za pljacku banki. Istrazujem utjecaj iznenadnog obogacivanja na duh i psihu.
Ovaj konkurs ce za cas biti zatvoren,ovom svjetu ne nedostaje takve radne snage,heh
Evo taman da i metalike nađu posao. Neka hi sve deprotuju tamo da na miru budu dro­geri i pe­deri i neka him daju pare za to. Ovdje hi ionako samo gledam iz svog bemvea kakosvoje sline jedu na klupama i sve htjednem da hi pogazim.
šta glumi sa onim žiletom hebo mu kokain M@ter
Morel' odovud se volontirat?
hoce li bit za popravke ili je samo jedna ciza?
MASOVNA SEDATIVNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti.