Operacija traje samo sat vremena
290
Ljekari u Tatarstanu injekcijom dižu nepokretne
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svaku bolest ima lijeka prvo izmisle lijek pa bolest ali valja ponistiti bijedu
@Srbija Posto je ljecenje skupo a metak jeftin, podi od sebe. Vidi se dasi za ludare.
zna li netko ime klinike ili nesto vise ?
E, ovakvi su za Nobelovu nagradu!
Jako lijepa vijest, narocito za ljude koji sebi ne mogu da priuste skupo cuvanje maticnih celija ili onih koji nemaju priliku da ostave maticne celije. Iskreno se nadam da ce ovaj nacin lijecenja biti dostupan i nama u BiH.
MALE TAJNE BRZOG I EFIKASNOG LEČENJA RATOVIMA: Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vreme, 2011 godine, nije uspeo pokušaj zakuhavanja svetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima naše SANU ( srpske akademije nauka i umetnosti ) u Beogradu, jer veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u našoj SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspešno mogla neprimetno zakuhati neki novi rat (naš NAČERTANJE projekat) kao što smo pokušali u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovali u Hrvatskoj, Hercegovini, Bosni i Kosovu ... utehu najčešće tražimo u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.
Eh da, jedino "Rusi" i Bitanci ne lažu i ne otimaju na lijekovima. Ovi naši odraše.., da ne spominjem Amerikance.
http://indian.ruvr.ru/2013_02_13/Russian-treatment-nerves/
@Tolstoy TATARSTAN je
Nadam se da će ovo otkriće, pomoći mnogim ljudima širom svijeta !!!
Nije samo to ....,nego im i -"morfium daju...!
sandak je odbrani bosnu ljago nepismena ovo je bio nekad sandak nemate vi nista mi i pare i rezervnu drzavu i vlast.eto i bakirova snajka je iz sandaka dabome nece biti bosanka.hahahaha
mars ljago mi smo vas odbranili ima sve da bude nase i jeste stoko.pa crkni
Sandžokani i Podrumaši (SDP) tuknu ko ruska hala
krivo vam je sto mi imamo pare imamo moc imamo sve pametne ljude rezervnu drzavu a vi nista jadoviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.krivo vam sto nemate nekoga kosto mi imamo GOSP.RADONCICA.ustani pa ga pomeni bagro mi smo za vas gospoda bili i ostali i kad ste nas procerali ovo je sandak koliko god ti bilo tesko doslo nase vrijeme stoko,mar napolje
Yebo ti Radončić majku u pičku onu nepismenu.
radoncicu kralju pometi ovu bosansku sirotinju ovo je nekad bio sandak kralju najbolji si ovo je nase.oni neka jadaju.