Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu da govorim nista protiv ovih misija, samo zelim da naglasim ovo. dok smo sad svi u stanovima, na tv-u a i na internetu nas pored zrtava od korona virusa, bobarduju sa reklamama gdje prikazuju kako milioni djece u africi umire od gladi i traze da doniramo, a to nije jedini primjer. Hocu samo dA SHVATIM, KAKO MOZEMO TROSITI TOLIKI NOVAC NA NESTO NE SIGURNO ILI BAR ZA SADA NE BITNO, A NA OVOJ ZEMLJI JOS SE UMIRE OD GLADI I BOLESTI!
Nebitno za nas, jako bitno za buduće generacije. Siromaštvo postoji već 300 godina, i postojati će i narednih 300 godina.
Ma ja..bolje bosnji koji prosi dati sadaku umjesto trositi pare na kojekakve misije..heljp heljp bosnia