Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je rodio kamen mašala..
Slikano sa kamerom od 5MP
mali Daruvar raj za astronome Htvatske a kod nas Sarajevo 30 godina ceka obnovu observatorije. Ekskurzije obilaze glupe trzne centre umjesto zvjezdarnice,pih.
Kako pošalješ lander na mjesec a on ti pošalje nazad sliku u rezoluciji kao da si je peglom uslikao.
Jesu li ravnozemljaši, dobokodržavljanci i plavooki svemirijanci već pronašli na ovoj fotografiji 4 piramide, 2 lica i 6 garaža za svemirske brodove?
Pa svak ko grama mozga ima zna da je mjesec zvijezda..zna da se na mjesec ne moze prici a kamoli sletiti ..oslicne su vam fotke iz Arizone i americkih pustara..price za naivne, nasa iluzija show za siroke mase..xD
Malo si ti to pobrkao. Sunce je zvijezda, a mjesec satelit hahahhaha
Zvijezda možeš biti ti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cekam teorije zavjere da je sve snimljeno u nekakvom studiu itd!
Ne moras dugo cekati, evo Rotito ne zna ni razliku izmedju mjeseca i zvijezde. Sta alkohol, droga i nepismenost radi od covjeka... Kad coban ne vjeruje u stvari koje sam ne moze uraditi, a koristi mobilni telefon i internet, LOL
😆😆😆😆😆😆...jaka slika