Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povoljan i brz servis racunara na vasoj adresi(kanton Saarajevo) detaljne informacije, http://servisiranjeracunaranavasojadresi.webs.com/
a kazu da ce niti novog rata kad je crven mjesec....uhhhhh....
Kako mislis??? Taj kod 666 imas na stolici predsednika UN-a dok je u Evropskom parlamentu ta stolica uvek prazna inace Isus jeste belac jer je sa Bliskog Istoka!!! e a posle pase sve lepo to da izprezivas da te ne boli stomak!!!
@ Gazda Tulje, To majstore, neka si im skreso sve u brk, oni nama da kažu bez dokaza. Ne mož to tako, prvo dokaz pa onda dipla.
Jel i ovo predznak sudnjeg, sta kazu knjige?
jeste!!!!
Nemoj ti meni jeste, nego mi daj neki hadis, ajet, citati Biblije, preskazanje babe Vange, dlaku iz Nostradamusovog lijevog jajeta, bilo sta... JA ZELIM DOKAZE!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ko dukat zut
ti dovoljno mlada ja dovoljno lud
hoce l ti bit prvi put?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo da ne pocnu vjerske teme....i odlomci iz razni boziji knjiga....
a debili sleng i zajebanciju....
bloody moon
zapanjeni su oni sami od sebe.. :D