Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prvo pomislio da ce menstruacija svih zena uzrokovati najduzu poomrcinu u 21. stoljecu.
Odavno se zna da je zemlja ravna i da NASA pravi budale od nas...zasto narod ne pogleda istini i cinjenicama u oci,a ne da slijepo vjeruju nasi kako je zemlja orkugla,te kako druge civilizacije posjecuju zemlju i da im je cilj u sto skorije vrijeme kolonizirati zemlju svojim hibridima...lupajte minuse koliko hocete ali ovo je istina
ja ti kralju imam rođaka u americi. ja ga zovnem wasupom' u podne a on se meni kune da je kod njeg mrak... kako? da on nine sa druge strane te tvoje ploče:)))
Model okrugle zemlje ovo predvidio godinama unaprijed... sad samo ti treba da objasnis kako se pomracenje dogadja na ravnoj zemlji i da predvidis sljedece pomocu fizike i matematike u tom tvom svemiru i uzet cu u razmatranje tvoju zabludu.. PS: Ti razumijes da osim nase ima mnogo drugih organizacija za iztrazivanje svemira??? I svi lazu po tvom, zasto?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čuj pomrčina pa nije čorba?!
Svake godine govore jos ovo pomracenje i nece biti za 50 godina a ono haman pa svaki mjesec
Nemas ti pojma ni sta citas ni o cemu lupetas. pomracenja imas vise vrsta. Kontas duducino? Imas pomracenje sunca, pomracenje mjeseca, potpuno, nepotpuno i sl, i sl... Pa duducino kad si procitao da se nece desit slijedecih 50 godina vjerovatno si procitao za specifican vid pomracenja, al taj dio il nisi u stanju da zapamtis il, mnogo vjerovatnije, to tvoj ograniceni um nije uopste u stanju da shvati.