Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključili su Leonard Hofstadter, Howard Wolowitz i Rajesh Koothrappali dok se Sheldon Cooper ne slaže sa njihovim zaključcima već tvrdi da je TEORIJA o tome da je BIH već odavno nešto PRASNULO ipak tačna.
Ja kako sam razumio iz ovog clanka - ukoliko nas ne ubije direktno KLIX onda ce da nas polako "kuha" do posljednjeg zivog organizma....
Jesam ja jedini koji misli da nije u redu od strane klix administracije da radi plagijat svega sto kanal Kurzgesagt (In a nutshell) objavi. Vec par mjeseci koji god video doticni kanal objavi, ovi odmah plagijat toga napisu.
Koliko je krhka i zemlja i zivot, ne licno tvoj nego ljudska rasa. I koliko smo mali i nasa 'istorija'. Sta je 100,000 godina nekih, nista. A ni par miliona. A mi smo tek 'pismeni' i 'civilizonani' nekih 10,000, od Mesopotamije ja mislim, kad su poceli praviti kolibe i poljoprivredu kraj rijeke Eufrata. Tako nesto. I samo jedan dobar asteroid, il jedan 'potez', necega, sunca, il onaj vulkan veliki u Yellowstone nek prokuha, tako nesto, i gotovo.
I koliko je sve slucalno. Da nije onaj asteroid puko, se zabio tad kad su bili dinosauri, i njih vjerovatno eliminisao, nebi nas bilo, to je omogucilo onim malim sisavcima da 'prodisu', misevima onim, da se oslobode i krecu slobodno i evoluiraju milionima godina, nije ih imo ko ganjati. I nikad ne znas kad ce to nesto biti, moze za 45 godina, il za 500 miliona godina. Al vjerovatno ce ljudi sami unistiti zemlju i klimu, i zivot, vodu, 'dotle', zagadjenjem, industrijom, global kapitalizmom.
Hajde, valjda ce nas ubiti direktno...
Samo vi prepisivajte iz Kurana pa ce se dragi Allah dz.s. jos vise ljutiti. Ima Allah.dz.s. i drugog oruzja osim ovog snajpera i to ce nevjernici okusiti na svojoj kozi. Samo vi pricajte protiv Allaha!
@slabic Hahaha, eto tis me ucit pismenosti, ja procito Kuran 30 puta od pocetka do kraja.
daj mi reci, a bas me interesuje, sta su tacno iz Kur'ana prepisali u ovom clanku, kad si ga već pročitao 30 puta
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
a šta nam napriča??? jel ovaj autor gledao neki crtać o galaksijama????
Pukao klix. Idite na godišnji, odmorite malo. O čemu oni pišu, mati...
jel ovo onaj hopking skonto iz kolica?
Želim da autora članka sprži jedan ovakav snajper.
Nama ne treba veći snajper od vas. Vi direktno u mozak ciljate vašom glupošcu