I 100 godina nakon otkrivanja
2
Kosmičke zrake još uvijek predstavljaju misteriju
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zavjernicar Ti si totalno neupucen i nemas pojma ni o cemu! Zasto su stavljali na mjesec one repetitore nego da koriste te zrake za program MK Ultra II? Taj program koristi leperu frekvencija u konjukciji sa HAARPom i pokazao se najdjelotvornijim za ciljeve totalne kontrole. Cuo si da je GENOME projekt zavrsen? Jesi da ne kazem... ali znaju oni koji to prate, sada svaki put kada das krv ona ide na geneticku analizu i modifikaciju prilagodjenu svakoj ciljnoj grupi (zna se da svaki narod ima svoje DNA varijacije), a sredstvo dostave DNA inzinjeringa se uspostavlja uz pomoc mikro-talasa ultra visoke frekvencije putem satelita i mreze mobilnih telefona i wi-fi uredjaja. Nemas ti pojma sto su u samo par godina tu tehnologiju stavili u ruke skoro svakog stanovnika zemlje! I ti glumis da nesto znas... cccc
pa kako ne mogu i neće ti naučnici da višes hvate , pa taj izvor koji ne znaju odakle je, to je postojanje Boga koji svoj nur-svjetlost spušta na Zemlju.
Vise se bojim kosmickih zraka nego Fazlije! :-))
u Visokom u podzemnom labirintu ravne nema ovih zraka
\"Smatra se da su one sačinjene od jezgara mnogih elemenata...\" Sačinjene od jezgara :facepalm Jezgara ! Školstvo u Bosni je otišlo u klinac. Hej, koliko jezgara ima procesor vašeg računara ? Je li neko zainteresovan za kupovinu jednog sa šest jezgara ? Jezgara. Hau...
Koji si ti \"naučnika\" Gravitacija se ne vidi ali ostavlja tragove. Daj mi sliku tragova koje ostavlja \"astralna planeta\". Ima li bilo kakvih dokaza da ta \"planeta\" postoji. Ovdje ne računam radove pseudonaučnika i diletanata, koji su samo namlaćen tekst bez dokaza i izvršenih eksperimenata.
ne vidi se gravitacija pa postoji. Ako nevjerus skoci sa 10 sprata.
Pa je li \"astralna planeta\" dokazana?
Aiša prenosi da Malik prenosi da hoće!
ZAVJERNIČARU; Pa matori dokazani su i atomi ijoš mnoštvo sitnih čestica,koje ne vidiš golim okom,pa opet vjeruješ u dokaz ili možda ne vjeruješ.Smeta ti nos ne vidiš dalje od njega.
A šta kaže Aiša na sve ovo??? Hoće li se opet zemlja trest\'???
Kako je dokazano kad je ne možeš vidjeti???? Po tvojoj logici onda i naša Zemlja prenosi zrakama dešavanja na \"astralnu planetu\" i onda se uzajamno prenose. Prenose li se prenosi Lige prvaka koje komentariše Boris Bilić? Kažu pojačano je prisustvo vanzemaljaca nad Zemljom kad komentariše, samo oni to najave kao Top Lista Nadrealista i vode pod - humoristički program.
ovo su zrake koje nas kontrolisu, poslate su sa astralne planete vrlo blizu naše planete, tim uspostavom zraka se odrzava kontinuietet sa astralnom planetom(narodskim jezikom koristeno;Copy/Paste), koja sva desavanja sa ove planete se tim zrakam prenose na tu astralnu planetu koja je vrlo blizu Zemlje, ali je mi nasim ocima ne mozemo vidjeti.To je dokazano , ako malo istrazujete po netu ima na engleskom sve to, samo se treba interesovati i Googlati!Dokazano je recima kad se odsijece pola lista da na rendgenu i dalje postoji taj odsjeceni dio, to e dokaz da postoji duša čovjekova, ima jos primjera....
mane kosmićke vijernike nego kosmićki zrakovi dali štetu za post za ramazan za vijernike
vijernike? kosmićke?