Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni procjenjuju da manje od 10 geparda živi u Nigeru, a manje od 200 geparda u čitavoj. Čitavoj šta? Da ste bar zavšrili onaj fakultet u Goraždu nego ni to niste u stanju.
u citavoj-x :), ja levata naucnika pa sto nisu dali kamere i fotoaparate nomadskim plemenima oni bi im nastancali tih fotografija, ili ih love na slijepo? ne kontam, zbunjen sam totalno :))
Ovo je samo jedan strasno gladan gepard ...
Stvarno su ovi pojedini novinarni neprofesionalni. I sam studiram novinarstvo a kad vidim kakvi ljudi rade . Ma fuj .
ja reko oni ufatili neufatljivu česticu boson graviton i sl. njesra kad ono jok, nije se kceretator raspo još ,al samo što nije vrći ga centrifuga ko u moje veš mašine,raspad zagarantovan hhhhahahahhahhaha
i sta ce od slike?? stavit na fejs i tagat sve naucnike :)))
u čitavoj, tačka. dalje? bože, kako ste samo mutavi vi novinari saxa :(
Naucnici ih navodno nikad nisu vidjeli, a plemena ih love?! J e b o lud zbunjenog!
sta si bleno?!
kakav ba gepard neko od ovih sa sa-x uslikao veceras komsijinu macku hehe
buu
ovaj ko da je sa vratnika napusen ko furina
ko da ima surmu, dusa mrsava :)))
vidi mu očiju jesu ga nagudrirali samo da bi ga uslikali, čovjek je najgora životinja
Da su njima dali fotoaparate i kamere, imali bi samo snimke oderanih ili prepariranih geparda, s obzirom da im ovi love stoku. :-)