Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rakija KOMETUŠA....nenadjebiva
Zaokruži tačan odgovor: a) 500 litara alkohola (etanola) b) 500 boca vina (od 350 l do 750 l) c) etanola u količinama koliko ga ima u 500 boca (pod a ili b) d) U našim vinima količina alkohola varira između 70 i 110 grama na 1 litru, 8,8 do 13,8 posto. Najjača alkoholna pića ne sadrže više od 45 % alkohola, dok je volumni udio etanola u apsolutnom alkoholu 96 %. DAKLE, sjedi JEDAN i hajd ispočetka skontajte kad prevodite inostrane članke nemojt biti bukvalisti ko debilni zapadnjaci, radije nemojte prevoditi, kad prevedete svakojake gluposti. I ako vam baš fetiš ne dopušta da ovo preskočite, držite se jedne gluposti od početka do kraja članka, ne šarajte ovoliko.
Sad mi je jasno zasto odjednom rusima toliki interes za svemir a do 2029 idu ljudi na mjesec da naprave pogon radi proizvodnje flasiranja i distribucije . SPACEVOTKA. bas se radujem konkursu i novim radnim mjestima. svaka cast kad vec ne mozemo na zemlji raditi.
Jovan zabacio udicu u svemir, peca obnovljive izvore za kafanu.
Eh da se sad napijem čisto gledajući ovo sliku! To ti je fantazija.............
Velika je šteta i grijeh da se toliko cuge rasipa.
Konacno se i Rusima isplatilo istrazivati svemir
Kronoeta
haram kometa
Rusi će to ograditi za sebe. I Skandinavci. :D
E, pa zato vanzemaljci nikad da slete na našu divnu Zemlju, uvijek pjani. Kad li će se otrijeznit, pa da nas upoznaju, ovako fin, nevin, kultutran narod, bez trunke zla. 😜
leteći svemirski kazan(rakijski)..
Ja bi je nazvo kometa Happy hour, al svake sekunde
žuja je zakon....
daj da se pije
tamo napraviti vikendicu i mirna bosna....
treba je na Alko test -hem brzo vozi hem pjana