Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koza da proizvodi svilu.......??????????????? E moji \"pametni\" \"novinari\"..... \"Novinari\" za boga koze imaju VUNU, a od svilenih buba se dobija SVILA.... Za nevjerovati je kakve ste gluposti u stanju napisati... Uzimate li kakva \"sredstva\" za poboljšavanje pismenosti ? Ili poboljšavanje NEPISMENOSTI ?
Ima dosta rijetki zivotinja koji bi moglu doci u obzir za kloniranje. Bengal Cat $3500 Snow Macaque $4,000 Savannah Cat $4,000 A White Lion $ 155,000 Bijeli lavovi su pravi ljepotani. http://www.aboutmostexpensive.com/wp-content/uploads/2010/06/most-expensive-animals-in-the-qorld-a-white-lion.jpg
eto bas nisam mogao zaspat od ove informacije....vauuu
\"Naučnici se nadaju da će povećati broj koza za proizvodnju skupocjenih mat.erijala.\" - Ovaj članak je trebalo staviti pod \"Industrija\", a ne \"Nauka\".
Ovo je bosanceros i stara mu !
FSDFSDFDSF