Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ih je moj komsija napravio. Kaze da je on licno radio na svakom od niih
Bolje da traze lijek za rak i mnoge druge bolesti nego sto se pokusavaju mjesat u bozije. Ovako bi bar spasili mnogo zivota.
samo bosnjaci pamet u glavu..molim vas!! radjati djecu da nas bude vise,min po 3 svaka porodica a ove srbende ce pojesti bijela kuga i za 20 godina ce izumrijeti.. škutori su vec pred istrebljenjem..nema ih no 15% u bosni tako su albanci srbe istjerali sa kosova!
sad ce je komunisticka partija kine ubit
...,,,,
Mladi par negdje u Srbiji dosao ginekologu i zale se: Doktore nikako nemozemo da zatrudnimo, probali smo sve, razne dodatke za ishranu, lijekove, razlicite poze, mijenjali smo uloge, cak smo i na ljetovanje isli, al nista... Doktor ih gleda i veli: Momci vi mene zahebavate??
Ne može valjati kad se čovjek gura u božije poslove !
Ljudi su Bogovi na zemlji. Ništa je ovo, šta ćemo tek raditi za 200-300 godina. Pogotovo kad onih koji vjeruju u mitologiju bude 0,1%.
ahahahahaha taj umišljeni ne postoji
👁️👁️👂⬅️JA . 👃. -👄- Ja stalno zelim da zatrudnim, dobio sam undebelo crijevo oko 3l sperme, a nikako da me muskarci oplode