Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne u rupu rovere tamo je medo. Gdje sam se ja rodio u pm , tacno stid me ponekad.
haj što si se rodio, nego što sjediš na istom mjestu i ne mrdaš, to je već tvoj problem koji ne možeš da uvidiš pored sve navodne pameti koje misliš da imaš
Hajd sto si se rodio ali sto si glup u pm, tacno me ponekad stid tebe :) Kinezima svaka cast treca nacija koja vuce narod za nos, kad je narod progutao americke stope u pjesku, bez obzira sto gore nema gravitacij i sto je tezina covjeka jednaka tezini pera progutace i tragove kineskog rovera i nedostatak zvijezda. Mislim da je vrijeme da i mi ispalimo raketu i kazemo kako smo sletjeli na mjesec, mogli bi pokazati fotografije dzumhura kako igra tenis na pjescanoj podlozi.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Trebalo bi uvesti dozvolu za koristenje Interneta, koja bi se bazirala na psiholoskim testovima i nivou obrazovanja. Ovako svaka BUDALA koja prstima moze da dodiruje tastaturu ima PRAVO na svoje misljenje i IZNOSENJE vlastitih NEBULOZA i POGLEDA NA SVIJET i IZJEDNACAVANJA SVOG NEZNANJA sa NAUCNIM DOSTIGNUCIMA. Njihovo neznanje NE MOZE i NE SMIJE biti EKVIVALENT ZNANJU!!!
@KurcojevicGuzomir8 Internet je tepsijama inace propalicama sa dna socijalne ljestvice omogucio barem minimalnu satisfakciju. Problem nisu komentari na anonimnim portalima i youtube-u, njih svakako niko ne uzima za ozbiljno. Pravi problem je sto te budale imaju pravi glasa.
@jo008 Internet je pokazao koliko je ogromna kolicina neznanja. Glede diskusije gore, oko sletanja na Mjesec i ravne Zemlje, to jeste isto, jer se bazira na istoj ravni neznanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo sto sam pomislio gledajuci fotose je bilo "Sta ce reci oni koji ne vjeruju da je letjelica sa zamlje ikada sletila na mjesec ili pristalice teorije da je zemlja ravna i centar kosmosa"
dok se ameri i ruje ubijaju kinezi osvajaju svijet
Tek sada vidim koliko smo mi zaostali!
kakva je ovo kamera, sa redmi notea?
kazu nemoj kinesko smece,a ljudi naprave traktor i posalju ga na mjesec da ore gore
Zakrivljenost povrsine mjeseca na slikama daje dojam da je sletila na kuglu precnika 100m a ne na mjesec.Idemo noce teorije zavjere...
kako to da radi na solarne panele.. a na 'tamnoj' strani??
Vidim dosta skeptika ovdje. A kako ravnozemljasi zamisljaju orbitiranje satelita oko ravne zemlje ;)
Sad svi sto imaju zastavu sa mjesecom i zvijezdom da dodaju kineski rover na mjesec 😁
Istrazuju potencijalno iskopavanje heliuma-3 za potrebe fuzijskih nuklearnih reaktora. Nisu Kinezi budale
sehr gut gephotoshoped.... niko nikad nije makao sa Zemlje, niti će, niti može, bio bi spržen.... ali kad su amerikanci od 1400 godina stare religije kroz medije napravili terorističku sektu napravit će sve. možda jednog dana bude bolje i narod se osvijesti ali teško
A od kud ti znas da bi bio sprzen?? Kad magarac nepismeni pocne sa umnom gimnastikom...
Zbog njega nema više tli malke ...sad trgovci traže cetli malke u kineskim prodavnicama :(((
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
ovo je snimalno u pustinji u Mongoliji
Neki dokaz?? il jos jedno brabonjanje nepismene bitange??
@jo008 šta da tebi objašnjavam kad ti je propaganda popila mozak
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kakva budalestina =D