Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The Onion. Hahahahah. Pa upalite li vi mozak prije nego sto pocnete pisati, znate li vi išta? Kako cete NYT stavit u isti koš sa The Onionom? To je satirični portal poput Šatro.
Ove novinare ovdje moze i ZX Spectrum zamjeniti!
Novinarstvo, barem onakvo kakvo je trebalo biti, objektivno i istrazivacko je umrlo sa pocetkom XXI. stoljeca. Ovo danas nije nista drugo nego ideoloska propaganda (ovisno tko placa) i medij za sirenje kulture straha. Tko zna mozda AI vrati novinarstvo u one prave okvire.
Koji su to pravi okviri? Fox? Poskok? Forum Herceg Bosna?
Da li je A.I. podmitljiva i potplativa kao na primjeeeeer...
Pa to je činjenica. Al će zamijeniti većinu poslova ili će poslužiti kao dobar alat trenutnim radnicima i napraviti eventualni višak radne snage.
Znači ovi kvazu novinari svih portala u regiji imate pa pa pa pa pa, ionako ste samo copy paste u službi interesa a ne čitaoca