Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burek u svemiru
Živio CCCP !!!
platforma SDP-a je napisana u bestezinskom stanju, sa kobasicom u ustima
Votku mu nisu dali da nosi gore, otuda to zvizdanje i pjevanje prije polaska :D
GAGARIN JE MASON
@@i tata bi sine jedino ako si zena za sva vremena :) da budem fin prema zenama, e bas necu, ko da ce mi to mnogo dobrog donijeti. nismo svi isti al ja sam uvijek isti, hvala bogu
stvarno ne citam taj kako kazes cosmpolitan a nisam ta danasnja zena kao sto kazes ja sam zena za sva vremena! i budi fin prema zenama! Nisu sve zene i svi muskarci istii! fala bogu!
Isli su gore al\' ukur..cu i oni i amerikanci
@@i tata bi sine e vidis da si onda ti ta koja bi se trebala spustiti na zemlju, realnije ti je mastati o svemiru nego zamilsjati dijasporu samo u centru grada! jesam oprao suđe i ocistio kucu, da pijes kahvu sad bi te i na nju zvao, sta ces kad danasnje zene nisu ni zasta osim za citanja cosmopolitana!
da tacno je tako zamisljam! samo u centru grada i nigdje drugo! normalno da ne! ne pijem kahvu! a jesi li ti oprao sude, ocistio kucu, napravio zeni i djeci da jedu? ako nisi sta ti cekas! pa bogami i gume da stignes promjeniti sebi!
@@i tata bi sine a ti svu dijasporu zamisljas u centru berlina, ili beca? prozori cisti, suđe oprato, sta cekas onda pristavi kahvu i obuci cipku, kakvo mijenjanje guma dok su djeca u skoli!
gdje u dijaspori imas njive i vremena za krompir saditi blago tebi! prozori su cisti a i suđe oprato! mogao si doci da mi zamjenis gume na autu ljetne da mi stavis nego tu sto mastas o svemiru. spusti se na zemlju!
@@i tata bi sine Hanuma draga njiva uzorana davno, a u svemir i da mogu nemam kad valja krompir saditi. Al hajd operi prozore ziva bila!
idi ti ori njivu! steta sto ti ne mozes u svemir!
PA DA MU JE NESTALO KOBASICA MORAO BI NEKOG VANZEMALJCA DA STAVI NA RAZANJ.TREBAGA UHVATIT STO JE NAJGORE .
On je prvi koji se vratio koliko ih je bilo prije njega sam bog zna i jos su gore
@bosanka idi peri suđe, prepusti muskarcima letove u svemir