Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi pojeli šišmiša i prenijeli životinjski virus na čovjeka, znali dva mjeseca prije pojave epidemije za 'outbreak' i prešutili, doktora koji je upozoravao na virus eliminisali, o čemu više da se priča, nije go*no nego se pas posr'o.
sve je u nama.... sta jedemo i sta pijemo... gdje smece bacamo... sve ima svoju granicu...
Mi smo sve sasjekli da bi povečali izvoz i da bi napunili zatvore sa šumokradicama
SARS-2-CoV test je pozitivan, bez obzira da li ste bolesni ili zdravi. Sezonski „grip“ je kao i obično. Corona virusi uvijek su bili tu. Corona virusi, virusi gripa i drugi virusi moraju se neprestano mijenjati. Dakle, "novi" virusi su normalni.
Ja koliko vidim ima jedno mjesto na svijetu koje uporno gadne bolescuge siri po ostatku planete, pocevsi od kuga pa sve do korone....
Virusa je bilo i bice, a poznato je da zivimo sa svim zivim stvorovima na planeti i ne znam zasto to ne bi nastavili u buducnosti?
Lijepo će biti na ovoj planeti, kad se nas priroda otarasi.
Na osnovu dosadašnjih iskustava, kad god godišnje doba nije bilo u skladu sa očekivanim, pojavljivale su se anomalije. Ova zima i nije bila, zima nego je bila produžetak jeseni. E sad je li to zbog negativnog djelovanja čovjeka na okoliš, ne bih znao, ali da su se vremenske prilike promijenile u zadnjih nekoliko decenija to je sigurno. Sjetimo se npr. mišje groznice. I ona se pojavila nakon jedne slične zime.
Idite jedite govna sa ovakvim clancima
Sta vise lupaju ovi kvazinaucnici! Niti jedan virus nije nastao prirodnim putem. Svi virusi su nastali u labaratorijama! Ne mogu da vjerujem da je svijet ovoliko oglupio da ustvari vjerujete sta se pise
@ElMudzahid ..Eto, tebi cemo vjerovati,papak..
@ElMudzahid Joj 'labaratorijooo', ma ko se to meni 'matletira' kvazinaučnicima ?!
Nego istine ima u tome... Šuma kad je počela nestajati u većim razmjerama tako su počeli klimatski problemi..e sad može biti da ima veze sa zarazama...