Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna nastanjiva planeta za moga sina Bakira.
@drinajedinaa: Ako čega ima gore, sigurno zaobilaze Srbe u širokom luku.
@Ronex Đe's naučnik, nisam te prepoznao. NASA ima zagarantovani budžet od 1% državnog i nikakav Trump to ne može promijeniti bez Kongresa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sedam planeta koje su clanice Srpskih planeta i srpskih planetoida. Glavna planeta se zove Đikanija, druga planeta je u sastavu Srpske autonomne oblasti Severne srpske planete ,a treća se zove Đikanija 2 koja je u sastavu SAO Srpski planetoidi.Tim planetama vlada Srpska radikalna stranka Republike Srpskih planeta i srpskih planetoida i srpskih zemalja.
najbolje rjesenje za covjecanstvo bi bilo kada bi svaka nacija imala svoju planetu... tad bi bili najmirniji, jer smo svi stoka samo takva... sta reci, trazimo druge planete a ni svoju nismo jos razumili ni istrazili
Šta kaze Semir Osmanagic na ovo? Ne vjerujem dok nam ne potvrdi da planete postoje. Molio bih Semira da upali Tesline komunikacijske skalamerije na piramidi sunca i provjeri imal' koga. Maksuz selam od Bakira von GoldLoeffel
Covjece sve je stvoreno zbog tebe, zato rasmisli!!
Tražite druge planete, a ni na ovoj nismo u stanju održavati red koji je uspostavljen. Jel' to tražite druge planete da prenesemo mržnju i na njih jer su drugčiji i imaju drugačije navike i vjerovanja?!
ima li iti jedan clanak na ovom usranom portalu a da se ne spominje nacionalizam ili necija mater?
ALIENS PLEASE COME AND TAKE ME!!!!!!
Imati priluku da vidiš i čuješ ovih pet naučnika,koji govore o ovom otkriću je velika radost za mene. Bošnjaci u dijaspori najbolje će me razumjeti ako ovaj intervju uporedim sa dobrom mezom,pićem i zvezdama granda...Toliko mi radosti pričinjava ova vijest!
to su srpske planete
srpske novine : "otkriveno 7 starih sprskih planeta u solarnom sistemu.. nastanjuju ih prađed dušanov i njegova porodica"
hehe 200 komentara na ovu temu =D koji tokmaci pa ovde nema stranaka itd
ahahahhahaha koja količina ironije i sarkazma! Bravo!
Vid ti moje kone Nase sta je otkrila sve a vamo u pekari radi..
Zamislite sad te domoroce kad su shvatili da smo ih otkrili, koja je panika nastupila kod njih. Glasnik prenosi vijest starješinama da njihovo postojanje više nije tajna, uz svakako ohrabrujuću činjenicu da će Zemljanima trebati "samo" nekih 3 miliona godina da dođu u posjet.
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a A evo im silikoni, atomska i cia...
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, zaljevao sam polje pesticidima iznad Bukovice kad sam naljevoj strani iznenada vidio neki objekat koji je bio nepoznat, bio je bljesteci ustvari mjenjao je boju, ustavri bio je zut zelenkaste boje, povremeno. Onda sam primjetio da avion stoji u mjestu i da se elisa neokrece, a na moje opste zaprepastenje pesticidi su stajali u zraku kada se taj zelenkasti, crveni objekat uzgubio ja sam opet imao potpunu kontrolu . Nemoj te me vise stvarno.