Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reisu, reisu ulema jesi budala, takvog niđe nema.
Smijesan post a jos smijesniji komentari pogotovo oko ljudi koji nemaju nisa sa ovim da rade - al sta ces sitim ribama i to zanimacija... Ako se ne varam ni u jednoj malo ozbiljnijoj firmi CV ne cita direktor nego neko iz administracije ili neki nizi sefic zeljan karijere. A kod nas u vecini slucajeva kao i na zapadu ili bilo gdje drugo ide se po preporukama, tako da je CV samo formalna stvar...
Direktori koji gledaju pravopis (SAMO) su dobili posao na isti nacin. Ulizivanjem i snobizmom tj povrsnoscu. Kao drugo, cak i DA NE ZNAM PRAVOPIS, postoji spell-checker koji ce popraviti moje greske ili ce ih sugesrisati/naznaciti. Zato ..... sarajevo-x.com editore -> kako ti ide pravopis ????
jedna milja manje maraka može vas koštati posla u BiH ko više da on upada :))
naprcimo se svi reisu mile majke i sestre
@a naprchim ti se majchice @nik i tebi se sjetim mamice @ reis ceric i love ur mommy to, kao i citav rijaset
likovi koji se oslovljavaju na nik reis pr cim vam mamaru zajedno sa ostalim clanovima moje lipe visoke crkve
Svaka cast na \"sta reis kaze na ovo\" jer trpa nos gdje mu nije mjesto
JA NE GLEDAM U SLOVA KAD PRCIM MALOLJETNE DJEVOJCICE I DJECAKE.
Kanada,divna zemlja,jedva cekam da padne snijeg...
ovaj @a je tenkre klasicni, y ebem mu mamaru u ljabu
Ovaj sa reisom i pitanjem \"Sta reis kaze na ovo?\" je najludji lik alahami na cijelom netu. Hahah svaka ti cast. Mogla bi se kakva knjiga napisati sa ovim nazivom. Razmotri i to?
I ja se pridruzujem reisu u p rcenju maj ke ovom mo ronu
reis kaze p rcim ti mater
Ma da samo sto ovo nije Kanada, pogledajte malo sve dokumente koje dobijate od razboraznih drzavnih institucija, opstine, suda, inspekcije, komisije za ovo ili ono, sve sami nepismenjakovici zanima me samo sta reis kaze na ovo