Inovacija u borbi protiv H1N1
0
Japanci osmislili "antivirusni kostim"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jooojjj... jesu Japanci ludi, u stvari, iz dana u dan sve luđi - svakoga dana, u svakom pogledu \'napreduju\'. A, ni ti joje nisi puno bolji - primi ga brate, ako ti se prima; il\' si to horan da ugoniš u islam, na silu - iako ti je to zabranjeno!
Bio jucer Allah kod mene,kaze da smo pravo glupa rasa...
Ljudi primite Islam I nebojte se od side i ostalih stetni stvari po porodicu Jer Islam zabranjuje blud ,homoseksualizam sve ono sto je stetno po vas primite Islam dok vam nije kasno U africi gdje ima imalo Islamskog uticaja nema side ,a u djelu gdje su krscani ima 50% zasto Zato sto se Muslimani peru 5 puta na dan
Sad ce jos malo antyspyware odjela.... ahhahahahahahahah unistava se ruzne poglede prema vama.... omg...