Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vijest,budućnost, tehnologija,svemir.
Žiku mu mjeseca...skupio se od sramote!
"Iako je i na Zemlji teško opravdati korišenje videa 8K rezolucije" otkud vam ovo, rezolucija 8k je 33 Mega pixela, rezolucija oka 576 mega pixela, u prevodu moze tehnologija (video, slika i ekrani) da ide do 576 MP i onda nema smisla, ali opet ako dio video-a je intersantan i zeli se zoom-in onda veca rezolucija je bolja.
Sta ce im 8k kad tamo ionako nema sta da se vidi.
@Bosna7 Ti bio pa znas?
Šta znaju Japanci
Kad oni budu imali Hrasnicu i plan da dovedu tramvaj tamo, onda nek se jave.
@Tegla ajvara A tek kad budu imali plan u Zapadnom Mostaru napraviti kanalizaciju da gofna ne plivaju ulicama usljed malo jace kise, onda nek se jave.
Svaka cast, al i to me zabole!