Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zemlji Srbiji vrijede sasvim drugaciji zakoni. Taj Njutnov sigurno ne vrijedi.
Svaka cast profesore Milija! Ovo je za respekta! Dajte ljudi okanite se nacionalizma! Opšte dobročinstvo i korist drušvu nema granica, nacije, itd. ! Ako je tako, onda ne bi trebali ostali koristiti struju koju su veliki naučnici, kao što su Tesla, Edison, itd. koristiti! Ovo je samo za pohvale, i želim profesoru da se njegov izum počne i koristiti i profesor hajruje od toga, kao i cijelo čovječanstvo! Vi besposličari bavite se pljuvanjem i izumom tople vode!
DRUGAR PAKUJ KOFERE I U AMERIKU NEMA HLJEBA OVDE OD IZUMA
Pomoću kojih trikova je Josip Ruđer Bošković i kada postao binaSr, OCA TI I MAJKE????????
Nisam cijelih sto posto siguran al mislim da je Nikola Tesla (što brkovima vesla) ovo izmislio sa nekih 6 godinica, igrajući se pored rijeke...
presmijesno formulisano - svaka cast za patent! njutnovi zakoni su nepobijeni stoljecima i tako ce ostati! jer su tacni i dokazani! sada uvijek postoje fenomeni, kao npr u srbiji postoji mjesto na kojem se voda sliva uzbrdo!!! sve ti je to moj bracuka naopako xD fenomen!
@ edis durmo - ti si rekao sve o sopstvenoj inteligenciji i obrazovanju stavljanjem polukvalificiranog električara/namazanog bizMismena Tomasa Halve Prdisona u istu rečenicu sa Kozmoškim Mega Carom Nikolom Teslom. Mora da se sve štreberke u razredu potajno lože na tebe.
Odlican izum. svaka cast. Ovaj clanak nije zasluzio da se pljuje nacionalizmom. Znate pokvariti i ono malo dobroga sto se desi bilo kome. Ovaj covjek je na prvom mjestu naučnik pa tek onda sve ostalo a ne srbin. Znao bi to svaki intelektualac, al svakako od vas ovdje sto komentarisete to se ne moze ocekivati
srbe na vrbe.
glupi srbi tek sad otkrili energiju iz rijeka i vjetrova, kakvo otkrice jbt.
Covjek je bio dio kat. crkve ...
budalaštinja,lopatice sa promjenjivom geometrijom se već koriste godinama na turbo punjačima za automobile. srbi ponovo imislili toplu vodu. plagijatori jednom,plagijatori uvijek.
Tijela se mogu kretati suprotno sili djejstva, ako iz te sile izvlače energiju, i to nije ništa novo. Naime, još su prije više hiljada godina stari Kinezi poznavali trokutasto jedro i kako njime upravljati da ploviš uz vjetar po moru. I to je u potpunosti sa zakonima fizike.
mus.lim.anc.i su izmislili jednu infati.lnu zbirku bajki pod imenom k.ur.an i onda HIM je vrijeme stalo od tada žive isto ko i pećinski ljudi
ovo neki vic?
ZA GUINNISA STE U STRAJKOVIMA!!! NIKO VISE U SVETU NE STRAJKA OD BOSANACA!!!
NEMAJU NI ZA LEBA!!! DA BI NESTO IZMISLILI, POTREBNO JE MALO MOZGA I MALO LOVE!!! A BOSANCI NEMAJU NISTA OD TOGA!!! MOZAK IM SE SMANJIO KAO ZRNO GRASKA!!! STRAJKUJU ZA KOMAD UGLJA, A LOKOMOTIVA IM IZMICE!!! NISU STRANCI DZABA IZMISLILI: \"GLUPI BOSANCI!!!\"