Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je Izrael? Ja priznam samo Palestinu.
@IsusKristStaljinist Koliko ja vidim na Facebooku, Telegrafu, Blicu, Kuriru i Novostima većina srba je za Palestinu.
Tako mala zemlja, a tako moćna. Ne volim ih, ali bi se trebali ugledati na njih.
@bijeli tigar sa ovakvom politikom bi svako mogao da dozivi procvat...ako si spreman da prodas dusu djavolu onda ok....
@bijeli tigar Pa kako i ne bi bili kad im Amerika salje 3.8 mlrd dolara godisnje i jos pri tome vrse ulogu njihovog zastitnika.
Svaka im cast, jos i vise jer je privatni projekat i nakon SAD, Rusije i Kine uspjeli su da lansiraju nesto u svemir. Ljudi se obrazuju, vrijedno rade i rezultati se vide.
Clanak je o tehnologiji i nauci a u taj kontekst ne mozemo ubaciti Palestinu niti arapske zemlje. Nije ovo politicka tema pa da se odmah iznosi neka mrznja prema nekom.
Ako se islamski svijet brzo ne ujedini, Izrael( amerika) će zauzeti pola Afrike.
Izraelci lete na Mjesec, a palestinci - braca od nasih bosnja - se jos uvijek gadjaju kamenjem i zive u kampovima. I onda kaze svi smo isti. Kako smo isti kad ovi jos zive u prvobitnoj plemenskoj zajednici
Izrael je za SDA talibane isto kao Ferrari u nekoj juznoameickoj Faveli -
Glup si.
KAD CEMO DOBITI PRAVI VIDE A NE TE CRTANE PLS.....
JEL OVO CRTANI ILI STVARNOST .....
Sjebo bu se dabogda gumigeling pa ne sletio😂
Nastali 1950..uz pomoc vb usa i nesto malo francuske..nekad su imali 10% palestine sad imaju 95%..samo govori kakva stoka..nije ni hico lud bio..ali jbg prevelik zalogaj
Hoće li objaviti na instagramu
Sad ce i Palestinci poslati svoj lender na Mars
'ta ima bilo ko da se *urči i kruži oko Mjeseca!??...neka sačekaju da mi napravimo autoput pa da vidimo ko je gdje dospio u tehnici.
Hamburger je ravna ploča...... ! :(
ELVIS JE ŽIV ! :(
Vidi ti te cifute, sto se vaj-zdigose do svemira.Nema gore sverca,dzaba ste otisli.