Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo mi imali vodovod, Maja bila udata.
Ovo su sprski vodovodi drevnog srpskog naroda, najstarijeg na planetu. Maje de trebaju preimenovati u sprske maje a sva ta mjesta u sveta sprska mjesta.
Da nisu i oni zijanili apokalipsu od redukcije?
Da nisu i Maje od Turaka trazile donaciju za vodovod?
koji su to lopinaši te maje a nisu bazdarili satove u vodovodu i kanalizaciji
sda im uvela jbg to hiljade godina traje jos od doba kuge
Jebale vas Maje , odoste daleko.
Maje su plivale u govnima dok je kod nas tekla voda nas svim šadrvanima i česmama 24/7. Sad nam naplaćuju vodu iz vakufskih vodovoda koji su tad bili besplatni, a slab pritisak.
maje tako pametan narod, dođe kršćanski ološ i pokla sve
vodovod likes this
Valjalo je to cudo napravit
Nista je to. Kod nas su kopali i iskopali dubok kanal i nisu nasli nikakve zice i dosli do zakljucka da smo jos prije nekoliko hiljada godina koristili mobilne telefone.
oni nisu plaćali ogromne račune, ustvari nisu ni imali račune, ali su imali vodu, za razliku od nas
ViK d.o.o. Sarajevo na aparatima
haparatima
Sad će muslimani reći kako je Arap otišao tamo izgradio im to dok su njegovi sarodnjaci hodali oko kocke ,u čijoj je sredini meteor, sedam puta.
@Melek security i šta ako je dobila, to samo u vas ima stigma da se žena treba sramiti svog prirodnog mjesečnog ciklusa pri kojem se njena maternica obnavlja. Kmetu jedan.
@Melek security ??????????