Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamtite da je i ebola došla iz slijepih miševa. Jadan afrikanac nije imao šta da jede, pa je pojeo supu od šiš miša i tako je nastala epidemije ebole.
Sad ce kreteni poletiti da to okuse...
Narod je ka slijepi misevi,a virusi smrtonosni su nasi stranacki delegati i vladari.
ako ga budu "zuti" nastavili jest naravno da ce utjecati...
Pa zar nije jednostavnije prestati jesti meso slijepih miseva???
Mamicu vam kinesku samo ih probajte.
@nim_sajd a kinez u dilemi, bil sjebo 100k zivota i ekonomiju svijeta ili pojeo 50 grama zilavog mesa... hmmm
I sad ce u ionako divljoj Indiji gdje se ne zna ko pije ko placa taj virus da pobjegne iz laboratorije nakon sto su ga ovi debili izucavali, i eto nove pandemije
pa pobijte ih sve!!!Jbga vise i misevi i virusi i sve.Potamani gamad,ako su prenosnici!!
Ne može postojati gori virus nego što ste vi ljudi,posebno vi koji sebe smatrate nekim naucnicima.Sljepi miševi i sve životinje žive u skladu sa prirodom i ,sve bi bilo ok, da čovjek nije počeo vršiti razna ispitivanja i experimentisanja u svrhu što većeg zavaravanja koja sluze u svrsi bogaćenja pojedinih.Sve dok se ne postavi limit na bogatstvo takvih,neće biti dobro.
Kod nas se ti smrtosnosni virusi zovu nacionalisticke stranke i 10 familija koje su vlasnici BiH