Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bollywood na Marsu! Nove epizode Male nevjeste uskoro u vasem domu!
dok narod zivi u 14. vijeku oni idu na mars, gori smo mi sto kupujemo serije iz 14. vijeka gdje se svaka faca mora da prikaze kada je nesto vazno nek idu u picku materinu
2080. svjetsko prvenstvo na Marsu...Indija domacin :D
IDEMO NA MARS IDEMO NA MARS
...j­ebe se indijcima za popis...
Ovolike pare daju na svemirski program, a milioni Indijaca zive u bijedi. Stvarno mi nekad nisu jasne neke stvari.
Projekat ih je kostao oko 69 miliona dolara ilitiga oko 100 miliona KM. Za te pare Indijci poslase svemirsku letjelicu na drugi planet da tamo radi naucna istrazivanja. Za otprilike te iste pare mi, Bosanci i Hercegovci, smo platili kantonalne administrativce da se sudaraju guzicama po kancelarijama godinu dana. http://novovrijeme.ba/kome-trebaju-price-o-visokim-troskovima-administracije/ Inace GDP Indije je oko 1842 MILIJARDE dolara. Tj. Za te pare su mogli poslati oko 26695 takvih sondi na Mars. Da su tih 69 miliona podijelili narodu svako bi dobio 0.056 dolara. Tj. Jedan nikl i morali bi im ostati duzni jedan peni jer im ne mogu isplatiti tih 0.4 centi razlike. Istovremeno, od tih "miliona Indijaca sto zive u bijedi" ne radi oko 3.7%. Za BiH ta cifra je oko 44.8%. Zato se Indijcima projicira da ce do oko 2048 imati zivotni standard kao USA. Ne kao USA danas nego kao USA 2048. uz dalji podrazumijevani rast standarda u Americi.
I ja bi se rado lansirala na mars...
povedi i mene borg
povedi i mene borg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pod hitno uvesti liniju Banja Luka - Mars, ipak je Beograd blizu.
i to bez povratne karte hehe :)
hocel se vracat
Najkriticnija prepreka je bila da se nece sudariti sa avionim iz Bg za BL, al hvala bogu sve je proslo kako treba.
Kazu da letjelica nosi 150 l poznatog indijskog smrada. Ako i ima zivota na marsu morace se pojavit da udahne zraka.
nije to ništa, mi smo danas imali let od banja luke do beograda. šta je miševi indijski, gdje ste sad.
ova njihova misija je jos sporija od njihovih serija
izvini ali toliko se spor ne može biti, to je prosto nemoguće.
sellam uljezuuuuu :)