Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovo moze vjerovati samo totalni idiot.
Klixe, opet vam je Mjesec "naš najveći prirodni satelit". Imamo samo jedan prirodni satelit. U mojoj kući se ne broji, ali ovo vam je četvrti put.
Fkt je ravan
necu da govorim ni protiv ni za ali dovoljno je da samo logicno razmislite. Kao prvo, mjesec se nalazi na circa 400.000km od zemlje a ovo je snimano na 2.560km. Kao drugo, nadjite na internetu kolika je povrsina (m2) ova visoravan "Mare Orientale" i pokusajte na Google erth-u udaljavati se od mjeseca i nakon koliko km je necete vise vidjeti ali mi sa zemlje sa telefonom je mozemo vidjeti.
@RufusAnonimus--Sa dobrim zumom kazu sa zemlje se dobije ovakva fotografija, pa cemu onda ici gore i slikati je kad mozemo sa zemlje. Daj mi slike sa mjeseca pa da onda pricamo!
a ja mislijo da je mjeces ko gurabija,a ovde mi izgleda ko lopta
kad neko kaže indija meni se povraća, ciganluk bez granica u svojoj izvornoj formi
@Racio6th nasi su cigani za njih gospoda!
Ovo nije slika stvarne povrsine Mjeseca! NASA koristi filtere kako bi prikrila sve ono sto ne zele da vidimo. Neki Astronomi anateri kao Alien Hunter, Bruce Shwartz "Bruce sees all" i John Lenard Walson na Youtube uspjeli su prikazati kako Mjeseceva povrsina zaista izgleda. Jedan od zanimljivih videa je ovaj na super zoomu se tacno vide ceste i koridori.. https://youtu.be/XXiwPgp37h8
@DUKENUKEM a zasto bi oni to krili,sta je razlog?
Zamisli snime mjesto gdje su ameri sletjeli i pokemjaju se na sve ove rusofile i srbofile
Pola drzave u aparthejdu teskom. Toliko stanovnistva u siromastvu. Higijena gradova i sela na samom dnu. Korupcija u drzavnom vrhu gora od nase. I oni salju rakete u svemir. Ludilo ljudskog uma.