Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
New Delhi , we have a problem .....
Nikad nije ni sletio
E sad mogu mirno zaspati,a i parada prosla a sutra opet misli sta ces i kako ces prezivjeti
sutra na posao jbg
Artemis u berlinu na aparatima
Kada Muslimani iz pakšua Europe se rugaju drevnoj civlizaciji koja šalje sonde na mjesec!
Zastrasujuce je to sto ce mnogi povjerovati u ovo,da se je prvo izgubio lander pa ga onda nasli,ali dok je ovaca bice i vune.
Kada država koja čak ne može svojim stanovnicima ni da obezbjedi toalete, u kojoj su linčovanja i silovanja na ulici normalna stvar, ima svemirski program i šalje svoje landere na mjesec, onda se ovo dogodi, mogu samo da zamislim smrad koji u sobi gdje su ovi naučnici za kompjuterom, žderu rotije, Tofu i curry, masnih ruku dodiruju ekran, dobro je da nije samo niko nastradao, naravno osim Engleskog jezika, on je davno nastradao u indiji.
Možda je tako kod ovlašenih gmazova, to je neka projekcija, mada hriščani ne peru ruke a ni guzicu, tako da je vjerovatno moguće i da jedete čvarke na wc šolji, ako je imate jer i to je rijetko..
Keep calm and curry on
@BitBosnjak hahahaha uljepša mi dan. Eh čuj curry on hahaha 😂😂👍
Curry uljepša mnoge dane 🤤
PRIKAŽI ODGOVORE (1)