Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e da su poslali golfa dvicu... kao prvo, nakon preživljenih godina slijetanja u kanale, slijetanje na mars bi za njeg bila zayebancija... a kao drugo, da mu šta i bude nije problem za dijelove ni na marsu...
Nema bez svabe nista.
Pa naravno da je preživio kad orbiter radi. Lender se slupao o površinu, i za 7 dana će objaviti snimak mjesta pada u visokoj rezoluciji !. Živimo u vremenu kad se sve momentalno zna šta se dešava i na MArsu ! JEl i u našim kantonima i višim sistemima podjele to jest pljačke ! OSIM U NJIMA. Eno Fadil Ubleha prodao fabriku FDS U PADU ko lender, British TObacu i za to spašavanje dobio krivičnu prijavu ! :)))))) Ahahahahhahahahahhahah. Ukinimo kantone, entitete, lopove i PLJAČKU !
Joj kako ste dosadni vise... Da izadje clanak o pticijim guzi*ama na madagaskaru vi bi ste isti na neki moronski nacin povezali sa vise otrcanim frazama vezanim za politicku situaciju u BiH. Imali ste priliku da nesto promjenite prije 3 sedmice pa ste birali isto... Svi vole da kenjaju preko neta, a kad se treba nesto poduzeti svi misevi. Molim vas lijepo da teme slicne ovoj, ako nemate nesto pametno da kazete, zaobidjete.
@fantom slobode a jeftini nesto ti iz srbije, 1.000 dinara je sprdnja, jel hoce oni drva cjepati??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opšta bježanija. Mi bježimo na zapad, zapad bježi sa planete...
Koga više farbate lažovi!!! Da li raja puši ove njihove izvještaje, fotografije i sl.?
Nije tebi dobro. Šta ti pušiš?
@Miles Dyson, sto? Ti vjeruješ u animacije koje oni prave?
Zezaju se oko gluposti bilioni su otisle u nista a jos ljudi na ovoj planeti umiru od gladi. Nisu ni mrtvo slovo na papiru pronasli.Pravi naucnici sjede na guzici izmisle nesto dobro sa manje para u dobrobit covjecanstva.
Neka kazu zasto je ubijen chief executive programa za mars Jarrod Dunston.
"Zaustavio u orbiti"????!!!....ovaj tekst je sigurno pisao stručnjak na polju astronomije :):)
Mogli su i ves masinu da posalju, isto i je kad ni jedno ne radi!
Ima li igdje naći realnih sninaka Marsa i ovih letjelica, sve same animacije, što dovoljno govori da se to uistinu i desilo :)
Naravno da ima
sada mogu mirno spavat
Nista ja njima ne vjerujem
Zivota ima, ali ne u obliku kao na Zemlji...I ono sto otkriju nece tacno prezentirati.