Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OKRENITE JANJE NA STAROJ RIMSKOJ CESTI
Novinari, na bosanskom, srpskom a Boga mi i hrvatskom taj se grad zove Solun
Lažu ko kerovi. Nikakve bitnije razvijene civilizacije koja bi gradila ceste nije moglo bit prije pojave Islama. Izmišljotinama kao što je u gornjem članku propagira se paganstvo i nastoji umanjiti značaj Islama koji je u stara vremena unaprijedio Evropu. Do tad nije bilo ničeg.
E fazon bi bio da su našli novu cestu.
Nije ni cudo kad su jedina drzava u Evropi i narod koji nikada nisu imali katastar zemljisni. Zato i nalijecu na svasta tokom gradjevinskih radova:)
a odakle im paje???
je nesta poznat ovaj solun sta bi ono vezano za ovaj grad. A da tu su nasi preci pocmekali servijanere ko zeceve u koviru austrijske vojske padali su servi ko siblje XD
u solunu dinar somun btw zar se u grčkoj išta radi?
Prodajem janjce
Do soluna sto somuna...
nemaju za hljeba, a podzemnu prave!?