Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Imamo mi i laboratorij za izučavanje koliko ljudi mogu izdržati teror hajvana. Laboratorij se zove politički sistem BiH.
Sretno s kampanjom
Bravo
O vinskoj m ušici (drosophila melanogaster) učili smo u gimnaziji-biologija, sjećam se dobro, o crvenim očima i križanju! šta će on novo naći baš me zanima?!
@lyon57 pa nece se baviti proucavanjem morfologije, anatomije ni fiziologije musice, nego genetikom i nasljednim bolestima
@lyon57 Drosophila je model organizam koji se proučava već sto godina. Svaki dan se nađe nešto novo. Skoro svake sedmice se otkrije na njoj neka nova funkcija gena ili proteina jer je za sto godina rada uspostavljena svaka moguća molekularna tehnika i svaki student sa tim može raditi po protokolu i doći do finih (ne nužno revolucionarnih) otkrića.
Gdje su sad ovi sa drzavnih fakulteta sto cesto pricaju protiv Burcha, SSST, IUS...
Sramota je ako se ne skupi, ako se je već skupilo za Mixer House koji je zatvorio nakon godinu, ili Brew Imperial Society
drosophila melanogastra, to sam zapamtio dok sam učio latinski
Sretno, i da nabavite još više opreme!
BURCH INSTITUCIJA