Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo intersantan članak vjerovatno na svakoj od njih postoji nešto što mi nazivamo životom, pa ko smo to mi da smo jedini samo allah dragi zna šta sve ima!
@ ja neznam buraz goglaj. ali isto pogledaj \" Alternativna Historija\" semira osmanagica naces milion nekih podataka. i ukucaj jos\" zika mason\"jedna satiricna pricaj koja je zalosno istinita.
Kriju se kod Haketa moalog od Mutevelića brata u vikendici kod Ćamila limara i Ferida vodoinstalatera kod Hamine keksare odma preko puta , kontali im mi telefone otet alpašinci ...
Mali zeleni se iz pouzdanih izvora kriju u haustoru jedne zgrade na čijoj su fasadi neki huligani ispisali grafit opasan za bezbijednost jednoga čika što se non-stop smije.
Kad se Palestinci i Židovi ujedine više neće biti potrebe za vanzemaljcima :)
Lijepo je Stephen Hawking rekao: Kada nas posjete, slabo da ce biti miroljubivi! E tek tada ce se cijeli svijet ujediniti, tako da ce se Ćifuti i ovi \" Lets blow our self \" Palestinci boriti zajedno!
Zimzeleni,zainteresirao si me to o Nilu Amn.... gdje se moze nac za procitat...
@--- Inace, uvijek kad se objasnjava o mogucnosti zivota na drugim planetama, pretpostavlja se da su vanzemaljcima potrebni isti uslovi za zivot kao ljudima, sto uopste ne mora biti tacno. Kao sto kazes, mozda su otporni na zracenje, a ko zna sta jos moze biti drugacije. Toliko je razlicitih vrsta na zemlji,neke zive u vodi, neke u zraku, neke u ekstremno niskim ili visokim temperaturama. Ko zna kakav se jos zivot moze razviti, pitanje je jesu li i cak kisik i voda neophodni. Isto tako, cesto se rijec vanzemaljac povezuje sa nekim inteligentnim bicima - \"malim zelenim\", a moguce je da postoji zivot na nivou biljaka ili nekih mikroorganizama.
ne nisu oni dzini. prisutni su u nasim mozgovima zato sto mogu putovati mislima. isto tako i covjek koji je duhovno evolvuiro moze putovati kroz misli odnosno imati astralne projekcije. civilizacije prije nase su imali redovne kontakte sa mnogim vrstama. ljudi manite se ovih monoteistickih religija jer je to smrt za dusu. kako niko nije spomenuo mracnu stranu mjeseca pitajte amstronga sta je tamo vidio.
Allieni su zapravo dzini i nisu ni na kakvom \"marsu\" vec su mnogo blizi nego se to misli. S druge strane, kao sve ostalo sto vidimo/dozivljavamo, i oni su zapravo samo najobicniji elektro impuls u nasim mozgovima, blize od toga biti ne moze.
ja bi najvise volio kad bi ti doticn svemirci. sve nas izbrisali sa kugle zemaljske isto tako lako kao sto su nas stvorili.
...imam jednog u gaćama al trenutno spava...
pa oni se uopste ne kriju, messi je jedan od vanzemaljaca
ja mislim da ovi vanzemaljci dolaze iz Srbijee
Ima jedan vanzemaljac u mojim gachama, zeli li neko da ga vidi, ili da vam posaljem sliku, mozda ce ga neka i prepoznati !?